Cut Paste Photo EasyCollage dla Android

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Cut Paste Photo EasyCollage: Idealna aplikacja do profesjonalnej edycji

Cut Paste Photo EasyCollage to bezpłatna aplikacja multimedialna dostępna na Androida, która umożliwia profesjonalną edycję zdjęć. Opracowana przez SEA MOBILE LTD, aplikacja posiada wiele funkcji odpowiednich zarówno dla profesjonalistów, jak i początkujących.

Dzięki Cut Paste Photo EasyCollage możesz łatwo wymieniać lub dodawać twarze oraz tworzyć kolaże z wielu obrazów. Aplikacja posiada wiele narzędzi idealnych do edycji zdjęć, w tym możliwość przycięcia dowolnej części obrazu różnymi kształtami i rozmiarami lub ręcznego narysowania ścieżki obiektu. Narzędzie do usuwania tła jest również konfigurowalne, umożliwiając łatwe usunięcie dowolnej części obrazu.

Dostępne są również zaawansowane narzędzia do tworzenia kolaży i edycji zdjęć, w tym możliwość wklejania wielu kopii wyciętych zdjęć na dowolne tło. Możesz również zmieniać jasność, kolor i nasycenie zdjęć za pomocą narzędzia do edycji obrazu. Dodatkowo, za pomocą narzędzia do rysowania możesz dodawać słowa lub rysować przedmioty na kolażu różnymi kolorami i rozmiarami.

Cut Paste Photo EasyCollage umożliwia również zachowanie oryginalnej rozdzielczości zdjęć z tą samą jakością lub zapisanie ich w mniejszych rozmiarach w celu oszczędności pamięci. Ogólnie rzecz biorąc, ta aplikacja jest idealna dla wszystkich, którzy chcą profesjonalnie edytować swoje zdjęcia bez żadnych kłopotów.

Program jest dostępny w innych językach

Cut Paste Photo EasyCollage dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V 1.1.6
  • 4.9

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o Cut Paste Photo EasyCollage

Czy próbowałeś Cut Paste Photo EasyCollage? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.